Compassiebeer

Recensies

ZORG

Heel mooi om te zien dat de compassiebeer steeds meer tot bloei kwam en daarmee de kleuren ook steeds meer tot leven kwamen. Ik heb veel mensen even stil zien staan bij de beer. Een mooi kunstproject. Bedankt dat we er van mochten genieten bij het Erasmus MC.

Annemarijn Haagsman

Erasmus MC

Evenementen Centrum

Ik heb Adriënne onlangs in het Erasmus MC tijdens het creëren van de compassiebeer leren kennen. Haar creatieve drive in maatschappelijke en sociale betrokkenheid gaf onze medewerkers iets speciaal in deze Coronatijd. Jouw passie doet iets moois met mensen.

Tjitske Sweerts

Erasmus MC

Manager Frontservices en Inrichting, Servicebedrijf

Het is geweldig dat zoveel kinderen en hun ouders hebben kunnen genieten van de grote beer die bloeide in de tuin van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Joris Prinssen

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Teamlead Woordvoering en Online Media

Beste Adriënne, graag danken wij u van harte voor het maken van de mooie beer deze afgelopen periode. Niemand had van te voren kunnen bedenken hoe alles heeft kunnen lopen en welke keuzes gemaakt moesten worden. Maar het gebaar van uw kant gaf het gevoel van waardering en net weer dat zetje om meer te geven! De beer van vetplantjes was een echt hoogtepunt midden in de passage. Alle bezoekers en medewerkers keken er naar en maakte mooie foto’s. Wij hopen dat voor u en uw dierbaren de gevolgen van de crisis beperkt blijven. Met warme groet.

Covid Team

Erasmus MC

Een geweldig idee van Adriënne Rombout om een bloemenbeer van 10.000 plantjes te maken in de Passage bij de hoofdingang van het Erasmus Medisch Centrum. De kleurige bloemenbeer heeft in 2 weken tijd troost, blijdschap en verbondenheid gebracht voor patiënten, medewerkers en bezoekers in de moeilijke Coronatijd.

Edith Schut

Erasmus MC

Senior Stafadviseur Facilitaire Zaken 

Zowel binnen als buiten zorgt een blik op de kleurrijke ‘Compassiebeer’ in onze tuin dagelijks voor een glimlach bij onze bewoners.

De Bieslandhof

Pieter van Foreest

Afdeling communicatie

TUINBOUW

Wij worden elke dag blij van onze planten en zijn heel trots dat we dit hebben mogen delen met een groot publiek. De compassiebeer die Adriënne van onze kalanchoës heeft gemaakt heeft op vele gezichten een glimlach getoverd.

René van Dop

Vilosa

Eigenaar

Adrienne, Ik vond de beren heel erg mooi heel goed gelukt! Ik vind het bijzonder dat de planten die we zouden weg moeten gooien zoveel mensen nog blij kan maken, middels een kunstwerk. Iedereen op de locatie vond het op dat moment ook fijn dat er nog planten weggingen, in plaats van de container in. Ik had er ook zelf geen voorstelling bij wat ervan gemaakt zou kunnen worden, ben bijzonder verrast daarover!

Jelle Strijbis

SV.CO

Eigenaar